Skip to main content
Voordelen

Vast mobiel integratie

Met de dienst Vast Mobiel zul je geen telefoontje meer missen. Je GSM telefoon wordt een onderdeel van de telefooncentrale. Met de GSM heb je dezelfde mogelijkheden als met een vast bureautoestel. Bereikbaar op en uitbellen met het vaste nummer van de zaak. Of een gesprek doorverbinden naar een collega. Waar je je ter wereld ook bevindt.

Vraag offerte aan

Praktijkvoorbeeld

Je zit achter je bureau en krijgt een telefoontje binnen. Maar je moet zo meteen weg naar een externe afspraak. Het telefoontje is echter belangrijk en je neemt die toch op. Het duurt wat langer dan verwacht. Met de Coligo-app op je desktop, zet je het staande gesprek om naar je GSM. Vervolgens neem je op je GSM het gesprek over. Zonder dat de beller dit hoort of in de gaten heeft, pak je je laptop in en vertrek je al bellend naar je afspraak.

Dit is vast mobiel integratie in optima forma. Je hoeft nooit meer een gesprek te missen. Je hebt volledige controle over je bereikbaarheid.

Coligo app suite

Elke Hosted, Mobiel en Hosted Mobiel abonnement wordt geleverd met de gratis Coligo app suite. Met de Coligo Reach app is je bereikbaarheid in te stellen, je voicemail te beheren en krijg je inzicht in je verbruik.
Met Coligo Desktop kun je gesprekken beheren tussen je vaste- en mobiele telefoon. Ook kun je het telefoonboek beheren en je CRM-pakket of e-mail koppelen aan telefonie.

Coligo Meetings biedt online videovergaderen en het delen van je scherm. Ook dit is tot 5 gebruikers gratis bij elk Hosted abonnement.

Bereikbaar,
Betrouwbaar, Betaalbaar!

Bereikbaarheid van bedrijven is ons vak.

Vraag offerte aanNeem contact op