Skip to main content

Alles in
de cloud

Cloud biedt gemak, flexibiliteit, beveiliging en continuïteit. VM1 levert clouddiensten voor de zakelijke markt. Alle diensten worden altijd met een zeer hoge mate van beveiliging geleverd.

Vraag offerte aan

Altijd toegang tot je bestanden, waar je ook bent

Met VM1 cloud opslag en archief voor bedrijven kun je gemakkelijk en snel data uitwisselen tussen Windows, Macbook, iPhone en/of Android smartphones. De cloud opslag is een map in de verkenner op je pc. Alles wat je in de cloud opslag plaatst, wordt automatisch over alle aangesloten apparaten gesynchroniseerd. Een eigen server heb je op deze manier niet meer nodig!

Een ander voordeel is dat alle cloud opslag bestanden ook offline beschikbaar zijn, dus ook onderweg. Wanneer je documenten wijzigt of aanmaakt als je offline bent, worden deze vanzelf gesynchroniseerd indien er weer internetverbinding beschikbaar is.

Er is altijd een recente back-up van alle bedrijfsdata beschikbaar. Van alle documenten wordt jarenlang de versies bewaard.

Veilig je bestanden archiveren

Met VM1 cloud archief kun je bestanden voor lange tijd archiveren. Dit heeft als voordeel dat ze geen ruimte innemen op je server en/of werkplek. Deze bestanden blijven 7 jaar beschikbaar.
Bescherming tegen ransomware is daarbij ook erg belangrijk en wordt soms onderschat. Bij ransomware zijn je bestanden door hackers versleuteld en kun je ze (misschien) terugkrijgen door geld of bitcoins over te maken naar criminelen. cloud archief biedt hier een waterdichte oplossing voor. Van alle bestanden wordt iedere 6 uur automatisch een backup gemaakt. En dat op iedere dag, week, maand en jaar.

Werken waar jij wilt

VM1 Werkplekbeheer biedt complete ondersteuning op Windows en Macbook werkplekken. Daarnaast verzorgt VM1 ook de licenties voor bijvoorbeeld Office 365 en anti-virus.

De mogelijkheden zijn zeer flexibel en uitgebreid. Van een standaard, lokale werkplek, tot een complete en virtuele werkplek in de cloud. Wij bieden in dat geval ondersteuning, monitoring, beheer, 24x7x2 SLA en inrichting van de omgeving inclusief een cloud-server en alle bijbehorende licenties.

De dienst Werkplekbeheer is altijd maatwerk, helemaal afgestemd op jouw wensen en eisen.

Domein-, mail- en webhosting

Met de diensten domein-, mail- en webhosting van VM1 kun je de (bedrijfs-) website en e-mail bij VM1 onderbrengen. VM1 heeft flexibele hostingpakketten, met standaard een dagelijkse back-up. Jouw voordeel is dat je één aanspreekpunt hebt voor internet en je website.

Bereikbaar,
Betrouwbaar, Betaalbaar!

Bereikbaarheid van bedrijven is ons vak.

Vraag offerte aanNeem contact op