Skip to main content

Ongeveer 20% van de bedrijven heeft last van hackers. Beter gezegd: 1 op de 5 ondernemers komt hier tegenwoordig mee in aanraking. Dit leidt meestal tot (grote) financiële schade, maar onderschat ook de reputatieschade niet. Het is dus noodzaak om jouw business en bedrijfsvoering hier goed tegen te beschermen. Hierbij kan VM1 uitstekend helpen.

Wij leveren een nieuwe generatie beveiligingssoftware. Deze software wordt per gebruiker geïnstalleerd en loopt vervolgens ongemerkt op de achtergrond mee. Na 2 weken kent de software de programmering en speelt feilloos in op ongebruikelijke activiteiten. Bescherming op maat, speciaal voor jouw business.

Automatische bescherming, 24×7 de klok rond. Omdat hackers het liefste toeslaan als het bedrijf gesloten is. Vanuit de Cloud wordt de aangevallen werkplek of server desnoods van het netwerk afgesloten. Zodat de aanval wordt gestopt. En dat alles volledig geautomatiseerd.

Uiteraard kunnen wij nog veel meer toelichten over deze nieuwe generatie van virusscans. Ook hiervoor kun je gerust met ons contact opnemen. Samen kunnen we zoeken naar de juiste bescherming van jouw bedrijf.