Skip to main content

Optimale bereikbaarheid

Met de dienst Zakelijke Telefonie van VM1 ben je altijd en overal bereikbaar. Op kantoor, onderweg of thuis. Je kunt uitbellen en gebeld worden met het vaste nummer van de zaak, doorverbinden en alles wat je ook met een vast bureautoestel kan. Je bedient de telefooncentrale ontzettend eenvoudig.

Vraag offerte aan

Vaste telefonie
met nummerbehoud

Met de zakelijke vaste telefonie van VM1 ben je altijd bereikbaar tegen een redelijke prijs. Dat kan met een telefooncentrale in de cloud, maar ook met een eigen VoIP telefooncentrale in huis. Daarnaast is er een keuze uit telefoontoestellen:

Vast bureautoestel

Van eenvoudig tot uitgebreid receptietoestel

Draadloze headsets
Softphone op de laptop of werkplek
GSM telefoon

Vast maandbedrag
zonder verrassingen

Voor een vaste maandvergoeding per gebruiker, kun je gebruik maken van een hypermoderne VoIP-telefooncentrale in de cloud. Ook een VoIP telefooncentrale in huis is mogelijk. Beide oplossingen bieden de allernieuwste en meest geavanceerde faciliteiten. Bovendien heb je geen omkijken naar aanleg en onderhoud, omdat VM1 dit verzorgt. VM1 biedt je dit innovatieve telecomconcept aan, onder de naam VM1 Hosted en VM1 Connect.

Stap in de toekomst

Met VM1 Zakelijke Telefonie, ben je altijd en overal bereikbaar. Op kantoor, onderweg of thuis. Je kunt uitbellen en gebeld worden met het vaste nummer van de zaak, doorverbinden en alles wat je ook met een vast bureautoestel kan. Het bedienen van de telefooncentrale is ontzettend eenvoudig.

Of koppel je zakelijke vaste telefonie aan je CRM-pakket. Je kunt ook de Online Windows werkplek combineren. Integreer zakelijke vaste telefonie met Microsoft Skype4Business en Teams. Ook kun je zakelijke mobiele telefonie combineren met zakelijke vaste telefonie. De mogelijkheden zijn eindeloos.

VM1 maakt alles simpel en neemt je aan de hand richting de toekomst.

Bereikbaar,
Betrouwbaar, Betaalbaar!

Bereikbaarheid van bedrijven is ons vak.

Vraag offerte aanNeem contact op